Upp ur havet// “You must stay drunk on writing so reality cannot destroy you."

Är tillbaka från blårödvitaflagg-landet och annat hyss med ny energi. Gått på museum med oljetunga 1500-tals porträtt, ätit ångande scones med skållhett kaffe och spionerat på marscherande nötknäppare på benvita hästar.
Ätit extremt mycket mat. Ale and steak-pie är en trogen favorit, likaså cheese och seafood planks och små arga musslor man får ångest över och vill rädda.
Varit löjlig med besparingarna igen.
Och såg Lincoln på Electric; den bästa av biografer. Enorma skinnfotöljer med fotpall, fick världens godaste hummus och blev serverad öl i glas stora som tunnor. Jäste som en baron.
Skaffade brillor, har fortfarande extremt svårt att vänja mig och skrapar knäna då jag ramlar i trappor och missar dörrkarmar vilket bidrar till förhöjda stämningar.
Klassen hade ett tävlingsprojekt att pimpa en busskur i samarbete med Eskilstuna Kommun och Länstrafiken. Vår grupps akvarium ovan vann inte, dock var det vinnande bidraget stående ovations-aktigt amazing.
Har en ny skissbok jag proppar i grejer, är dock lika seg på att scanna som vanligt så resterande foton nedan är mobilbilder.
Gjort trevliga vardagliga saker.
Gått på pubrundor.
Ätit ännu mer mat.
Och börjat sticka årets halsduk. Den ovan gjordes för två år sedan och är den hittills längsta, känns som man rullar kåldolmar varje gång man tar den på sig.
Och hängt med godingar, missat en efterlängtad kryssning och firat födelsedagar. Suddiga polaroidbilder är de bästa.