Tamer Animals// Another forest, "there is a noise like, whoosh, which means the devil is present."

Nu är nästan all packstress och det totala hjärnkaoset över. Långtifrån färdiginrett, men packat upp de nödvändigaste ägodelarna (eheh) och fått koll på studierna (som tar upp all min vakna tid för tillfället). Och internet, efter två veckor av krångel och förvirrade kundtjänster. Här har ni iallafall några fina detaljer ifrån lägenheten, visar inte "sovalkoven" än, eftersom jag inte gjort något åt den, men ni får se så småningom. 
Bästa mysbyxorna gjorda av något skumt moccamaterial som gör att man känner sig som en baron, eller liknande. Vardagslyxen höjdes något enormt.

Min älskade monstermaskin. Låter fruktansvärt men gör godaste kaffet.


Blivit instruerad av diverse lärare att fika oftare, följer tipset slaviskt. 
Spegeln var mitt sommarprojekt; en tom sprucken ram jag hittade i släktings f.d garage. Putsade till och fick hjälp av glasmästeriet att fixa ny spegel. Som ny. Nästan.
Införskaffat nya pennor (ruinerad) inför höstens skolprojekt.
En av de få filmer man kan se hur många gånger som helst.
Skolarbete. (Så löjligt nöjd över att kunna skriva det numera.)
Bra sätt att roa sig då man inte har (hade) internet. 
Fick för mig att skriva "kropp" och "hår" på lådorna, känns lagom underligt såhär efteråt.
Fyllde år häromveckan. Fick finaste kortet av storebror (som nu har flyttat till Granada efter omkringvandring i Peru och andra hyss. Sorgligt syskonfarväl på flygplatsen etc)
Köpte även en födelsedagspresent till mig själv. Ska nu djupdyka ned i urtråkig kurslitteratur om designprocesser och sen natta. Och är jättesugen på hummus tack vare en viss person, grr.