Bereavement


Tecknar fåglar, svampar, cykelpumpar, frukostbord, köksredskap, bilar, tallrikar (dessa förbannade tallrikar), fågelholkar, rum ur alla dess vinklar och skrattande skrikande ansikten. Har tre veckor på mig att avsluta alla prov sen kommer jag hamna i det vakuum som uppstår av att inte konstant stressa omkring. Har gjort en lista på vad jag tänker skämma bort mig själv med då allt är inskickat. (Londonresa, skor och mat) Och det känns lite synd att inte kunna visa upp något här. Det är för övrigt riktigt fint att så många klickar sig in hit varje dag trots att jag inte gör någonting för att hålla er kvar. Känns som att jag bara släpper ut en svärm bokstavsätande malar varje gång jag loggar in. Dammar av headern lite hastigt och loggar ut igen.
Annars då.
Såg klart The Tudors en tidig gryning och bölade mig igenom hela slutet. Åkte till Linköping och hjälpte brorsan flytta lådor. Bilade till Göteborg på begravning av älsklingsläkting. Och jobbar lika sena nätter som förut. Har alldeles för många serier att hålla koll på för att hinna se alla filmer (boohoo liksom), The River är en ny favorit. Trailern ser inte mycket ut för världen men är nog det mest fängslande jag sett på länge.
Och läser. Massor. Har som ni märkt tillfällen då jag hakar upp mig på ämnen och måste veta allt om det. Just nu är det navajoindianer. Och stökigt 1860-tal.