Jalapeñopoppers//"And his laughter was a question she wanted to spend her whole life answering.”


Bästa festivalen på länge. Sov i fem-mannatält, ("sov" är dock ett opassande uttryck då ingen egentligen gjorde det), hoppade sönder kängorna i sanden till fantastisk musik, låg i gryningsångande daggigt gräs och lyssnade på Queens of the Stone Age, köpte oändliga mängder varma langos och kanderade äpplen, bruna frukostpåsar med frallor och apelsinjuice. Drack alldeles för lite vatten och alldeles för mycket kaffe. Grinade under Anna Ternheim och Thåström, dog lite under Clutch och blev totalt nerkärad i Kaizer's Orchestra. Återupptäckte min sommaröl, Breznak. Dansade i ösregnet till Kent och de kämpade fram låt efter låt trots den hårda vinden och dyngsura kläderna. Vaknade med hela tältet fyllt av vatten och sprang omkring som myror för att försöka torka allting på tälttaket. Var lagom vissna på söndagen och sov hela bussresan till hem.

Ludo blev betuttad i Green Man.

Dessa patriotiska damer väntade på mig när jag kom hem.

Och har klippt mig golfpegs-kort, kråkbobilden ovan är tagen innan men har inte vågat ta någon efter-bild på mig själv än då jag helst skulle vilja gå runt med en papperspåse över huvudet. Men det ger sig.

Och har enorma cravings att åka till Nordamerika eller Alaska just nu. Vill hyra en bil och bara försvinna ut i sensommar-urskogen och andas barrig jord.


Och herregud igår kom ju antagningsbeskedet. Hade förberett mig på att packa kappsäcken till Uppsala i höst men kom in på mitt förstahandsval. Min drömutbildning. Det arbetsprov jag pillat med hela våren blev godkänt. Kan inte formulera mig ens om hur glad jag blev, det nedanstående beskriver det rätt bra då jag ugglade framför datorn halva natten i väntan på besked.

Nu blir det en sista arbetsvecka innan jag tutar till Eskilstuna och glor på lägenheter. Löjligt exalterad.