Brokeland//socks and briefs

Det rullar dammbollar så stora att man måste jaga dem med basebollträ på bloggen och det beror på att jag tagit mig en lång men ack så välbehövd paus. (Tumblrn uppdateras däremot ofta.) Är nu tillbaka med ny energi och två nya kurser, har under de senaste veckorna nästan endast pluggat så blir ett till sånt där "visa nya prylar inlägg", har dock tagit tag i att börja använda scanner så fler teckningar kommer poppa upp så småningom.
Varit feberjagvilldösjuk och tillbringat en vecka gömd i sängens bommullsmjuka hav. Hade dock en supernajs halsduk att se löjlig ut i.
Läst kursböcker och skrivit långa väldigt ...nödvändiga rapporter. Anmält mig till en kurs i ryska i vår med tanke på nästa års möjlighet att plugga i Moskva eller Sarajevo (som om en kurs kommer rädda mig från pinsamheter men ja, man kan ju försöka).Blivit frisk och pepp på julafton och Stockholmshyss.
Målade ett hus, varmvattenventiler, dissekerade limstift och gjorde sprängbilder av en NES-kontroll, aldrig haft sån huvudvärk av pyttedetaljer och ljusbord.
Lyckades få tag på Michael Chabons nyaste bokflamma och sög i mig den på en helg, man grinar nästan ibland så fint den mannen skriver.
Sett om en massa favoritfilmer, Love (2011) ovan bland annat.
Bränt pengar på H&M-rean. (Har klämt på kavajen i månader och kan nu äntligen vara fabulös, eller se skev ut, har inte bestämt mig.)
 
Och hängt med fint besök och kurskamrater. Var på Tom Tits "Body Worlds" i fredags, kan starkt rekommenderas. (Om inte annat för rutschkanan. Åker den alltid tills lunchen kommer tillbaka i munnen.)

(foto: jag och Evelina Enström)