Karl Kwasny//"The moon is a face made of a silver dollar. It sleeps alone in its own Universe, no longer a star."


Är (precis som alla andra som bläddrat igenom hans tumblr/hemsida) förälskad i Karl Kwasnys bläckarbeten. Varje gång han lägger upp något nytt bokomslag eller en typsnittsidé får jag extremt kli i fingrarna vilket resulterar i egna arbeten. Nog det bästa tipset jag kan ge till er som vill ägna livet åt att teckna. Ser man hur bra andra har lyckats blir man ofta extremt inspirerad själv.
Förresten går det en fantastisk dokumentär på SVT-play just nu. At night I fly. Om några utvalda livstidsdömda fångar i New Folsom-fängelset i Kalifornien. Satt själv och bölade i slutet, på jobbet dessutom, tror kollegerna tyckte jag var lite väl dramatisk med min "NO. LET ME HAVE THIS."- pose vid datorn.

Planerar för övrigt att införskaffa en ny tablet. De flesta verkar ju ha bamboo, och funderar på en sådan själv då min Intuos A4 känns alldeles för stor och klumpig med tanke på vad jag använder den till (miniatyrskisser etc). Har ni några andra förslag är jag jättetacksam om ni orkar maila mig. Fåret till höger. Klicketicklick.

Ultramarine blue, burnt sienna, mars red & naples yellow.


En gudomlig kombination av glass och en bakistrött brud på restaurangtoaletten. Låter det få sammanfatta Londonresan. (Jag var precis lika dålig som vanligt på att använda kameran. Tecknade desto mer.) Hemma nu, full av energi som aldrig förr. Målar, planterar och jobbar mina långa kvällar. Pysslar med designen här också, dock verkar det dröja dagar innan förändringarna syns. 

Har förresten fixat en "nattduksbords-bok" där jag klistrar in saker jag vill köpa. Får mycket bättre koll på ekonomin (då jag och D redan planerar höstens resa hehe) och får dessutom saker att längta efter. Rekommenderat.

Hittade även två böcker i London som jag letat efter i månader. Ska djupdyka ner i dem så fort jag avslutat mina Indianromaner.

Och saknar Fortnum & Mason-kaffet. Relativt dyrt för en liten kopp men är starkt kryddigt så att man blir nöjd. Tackar för övrigt för era fina mail. Är lite dålig på att svara men kan göra något svars-inlägg i framtiden om ni samtycker.