Thursday


Varvar tedrickande med att packa och försöka fånga in alla strumpor som ständigt försvinner ut ur resväskan och in under soffan. Därunder tittar odjuret fram med våtblanka ögon och tuggar oskyldigt sönder dem utom räckhåll.
Tillbringar helgen i London, mum är för tillfället ett utskrivet energiknippe och spontanbeställde biljetter med ögonen gnistrande. Ska även passa på att träffa R som jag inte sett på mer än ett år. Och dricka öl. Och tafsa på oändliga mängder skrivböcker. Ungefär så mycket jag kan tänka mig att göra. Sista biten av lönen gick till nya akrylfärger och t-shirtpennor. Är fattig men lycklig. Hösten ger energi.

(foto/t-shirten: jag)

Atmospherie//"Forests of Queen Anne's lace."


Påbörjat några små höstprojekt. Denna är gjord med magiskt kinesiskt bläck (det torkar aldrig) och tuschpennor. Har fortfarande inte fått ordning på scannern, bilderna får lida lite för det.

Apor//"I wish it were true, especially if they were belugas."


Man kan fylla år, äta varma burritos på La Neta och vandra längs drottninggatan, alltid undrandes över vad man gör där. Måla tavlor av drömvarelser och bli besviken över igenkänningsfaktorn (en dag ska det bli ett album bara med deras ansikten), ta vindögda trötthetsbilder på sig själv innan jobbet där man försöker att inte grimasera och glädjas över att basilikorna växer som ogräs. Fick en jätteros av D på stora dagen, och glömde att ta ett endaste foto under dunderfesten hemma hos honom. Träffade efterlängtat folk och dog av stolthet över att vinna i Marvel vs Capcom. Sett nästan alla filmer jag vill se nu också. Rise of the Planet of the Apes var nog den största förvåningen, bortsett ifrån fruktansvärt ful animering så var den fantastiskt bra.

Har numera rutin på jobbet, är inte längre en sliten rispåse när jag kommer hem utan orkar göra andra saker. Känns festligt.

(foto: jag)