Soft terrain land relief//För lite mer än ett år sedan.


Måste ändå ha varit en av mina bästa somrar. Sov nästan ingenting på grund av jetlagget som höll i sig i flera veckor. Konserter, skogsfester, gryningsvandringar i ösregn, levde på yoghurt, fika och öl, jobbade natt fem veckor i sträck och fick hjälp av uttråkade poliser att dela ut morgontidningar. Åkte på festival där jag träffade D och allt blev staniolfjärilar och bubbelsaft. Dog av nervositet av att bli publicerad i en tidning och flyttade sedan till Göteborg.

Om två dagar åker jag dit igen. Ska skriva några tentor, återse saknat folk och även försöka hitta fler tavelgubbar att sätta upp på väggen. De ser så nedstämda ut där de hänger, trötta på varandras sällskap.

(foto: jag)

Dehlila


Några av de skor jag säljer. (Så classy med halvruttna äpplen i bakgrunden) De är alla knappt använda, barnsligt fint omhändertagna och i storlek 39. Maila mig till höger om ni är intresserade. De finns även som annonser på Blocket (för samma pris) så först till kvarn.

SÅLDA.

SÅLDA.

Sandaler från Vagabond. 5 cm. Anpassar sig efter foten och gjorda i mjukt läder. 70 kr.

SÅLDA.

Plattformar från Belle. 11 cm, fram: 4 cm. Använt dem en gång och de sitter som gjutna. Passar även en 38:a. Supermjuka så behövs inga inlägg. 150 kr.

Fler kommer snart!

(foto: jag)

Pyjamasdjur//"Those things now sank back, and let go, and letting go they went comfortably to sleep. It was all right."


Har huset fullt av hundar. Eller två, snarare, men de små yrvädren rusar omkring likt orkanblåsande dammtussar och konspirerar med att kidnappa och tortera min tygelefant. Deras valpsyskon är dock otroligt söta.
Har fått en enorm energi ifrån ingenstans och hinner med allt det där jag undvikit senaste veckorna. En månads intensivt jobb kvar, lite Göteborgsbesök och mardrömstentor, sen så. Har räknat ut att jag måste se minst 10 filmer på bio innan nyåret, och januari kommer bli helt fantastiskt. Kommer även säja en hel del fancy skor jag inte haft tid att göra något av. Länkar annonserna här snart.
Ovan är även en sneakpeak på lite saker jag håller på med för tillfället. I skissstadiet (som ni nog kan se med tanke på de urvattnade färgerna).

(foto: jag)