Spåkulor//"But she'll never even notice," they said.."


D är en manetpojke under täcket; med simmande blodådror under den bleka genomskinliga huden och ögonen enorma och febrigt flackandes. Jag vankar omkring i lägenheten, försöker värma riskuddpåsar i micron och mildra smärtorna, utan resultat. Han är samtidigt så enormt söt att man går itu. Små fjuniga hårtestar som spretar åt alla håll under täcket och djupa suckar från kudden. Man vill bara stoppa ner honom i en liten tändsticksask och vandra iväg. Mot Vietnam, Indien och sandsmakande Cuba. Vill ha nästa höst redan nu, woah.

Men tecknar tatuerings-kompasser, sabeltandade tigrar, mardrömmar och har återupptäckt WoW. Vårt köksbord är numera ritbord och jag har aldrig varit nöjdare.

P.S. Ber för övrigt om ursäkt för att aldrig några teckningar hamnar här, men det beror antingen på att det är beställningar eller till portfolion. Men lär komma ett scrap-inlägg snart.

(foto: okänd mapp)

Kattsand//"Nobody realizes that some people expend tremendous energy merely to act normal."

Några av bilderna från nyår och förra veckan. Vet inte hur många gånger jag glömt bort att ta fram kameran, trots dess mördande tyngd mot axeln.
D har nu officiellt flyttat hit och jag vandrar konstant omkring i en vitaminbrusande bubbla. Vissa korta stunder då jag inte tänker att han faktiskt finns här och sedan kommer på det överfaller det mig med sådan lyckokänsla att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Brukar sluta med hoppandes i sängen eller osyncad spastisk pardans till Blue Orchid.
Man är så mogen som man gör sig, eller hur det var.

(foto: jag och klubb Kill the Kittens)

I'll wait for you


Tentorna är över och det firas med mysigt sällskap, solmogna avokados och Jose Cuervos tequila.
(foto: Marlene och okänd)

Apelsinträd//"I've had the keys to the kingdom"


"Last night in solitude."
Kokar citronte. Äter glass direkt ur den lilla kartongen. Gräver fascinerat små gropar med skeden, sorterar skrivbokshögen och lägger mig nyduschad och gäspig i sängen. På golvet. På stolen. I köksfönstret. Snön slickar sitt frostklister mot alla rutor och gatan åtta våningar ner syns inte längre. Mer te. Lyssnar mig trött på UNKLE och bygger ett fort av sängkuddarna tills klockan slår två. Det är okej att somna nu, känns det som.
(foto: Eliot Lee Hazel)

Munspel//"His belief in metaphorical holes is almost as strong as their belief in literal holes. Black holes. Bullet holes. Button holes."


Är tillbaka i Göteborg med värkande muskler och vakuumbolster i huvudet. Saknar D och hans ryggälskande meteoritkrater till säng. Also en veckas tentaplugg att se fram emot. Men har mycket att längta efter. För övrigt är Hugo II (basilikaplantan) död; desperat klängandes över kökshyllan för att nå vattenkranen, förgäves, och istället har det flyttat in en liten luddig husspindel. Tillåtit honom att stanna tills våren. Han verkar väluppfostrad och aningen blyg. Så spindlar ska vara.

(foto: CG och okänd)

<3


.


(foto: I un des nombreux och Alicia)