.(foto: Eliot och Marlene, text: ur Apolloprojektet av Malte Persson. Favoritdiktboken.)

you are the cosmos


Har brutit stortån. Det gör fantastiskt ont. Dock ger det en ursäkt att ha jättestora sockor på sig och halta omkring som en undead. Eller bara ligga i sängen, teckna och lyssna på Eluvium. Jobbigt bra liv man har.

(foto: beloved Eliot Lee Hazel)

Tjernobylvargar//"Charles Baudelaire and the empty house, I've often thought about flying away to some distant planet upon a dandelion seed.


Sjukligt mysig onsdag det varit. Frukostflingor i sängen (för att vakna långsamt ni vet), snöstorm utanför, gjort klart alla läxor och även hunnit skriva några väldigt försenade brev. Vid fyratiden kom två stora män inbrakandes med sängen som D köpte igår på IKEA och galet mycket andra saker som fått vår lägenhet att se ut som en myllrande riad; runda små porslinslampor, bambukorgar, filtar, ljusluktor, jordfärgade linnesängkläder och snart även en persisk matta. Det plus den enorma bonsaiplantan Antonius Ludvig resulterar med att vi numera bor i ett miniatyriskt harem. Trivs gör man. Vill nästan inte gå utanför dörren.

(foto: Nico Francesca)

.


(foto: M.J)

There's nothing as stable as change


Sov till sen eftermiddag. Vägrar gå ut idag med tanke på kylan och blåsten. Fast det är fint ibland att bo så högt upp; lågt svävande moln har tendens att fara förbi fönstren, eller att vakna och upptäcka dimma så tjock att man får för sig att det är vatten och inte luft utanför.
Beställde äntligen hem ny polaroidfilm, smygtittar på när kusinen uppträder i pausen på Melodifestivalen och lyssnar på Azure Ray, som vi såg live igår. De var galet fina. Älskar när konserter kan förvandlas till någons halvdunkla vardagsrum och varje ton känns personlig. Ännu bättre är att iaktta folks ansikten när de dras med i musiken. Lite som en föreställning i sig. Nu: göra klart fler beställningar.  (Så intressant man kan vara.)

(foto: Katheryn Love)

"I can barely conceive of a type of beauty in which there is no melancholy."


Efter första publiceringen av teasers i somras satt jag som på nålar tills mer info skulle komma ut. (Boken är fantastisk). Nu när Mr Pattinson fick huvudrollen är jag inte lika lyrisk, men ser ändå fram emot att få se den.
Romantikmys på bioduken ska även vara lugnande, har jag hört.

Nancy's Robot


Har gjort många nya potentiella tröjtryck, (så snart Etsy funkar igen kommer de upp där!) de flesta än så länge i skisstadium. Caleb the Broken Hearted Robot ovan är gjord med stryktålig fabric pen. Kommer inte överens med skriva-ut-stryka-på-metoden, så alla kommer att vara handgjorda.
(D är tvingad att vara mannekäng)

(foto: jag)

.


(foto: Dirty Flaws)

Wildcards


Bortsett från den färgglada tröjan (som ska bli hemmamys) så är detta hur jag kommer se ut i vår. Prickiga 50-talsklänningar och tulpangult till picknicken? Don't think so.