javenevadjaghållerpåme


Peppar ytterligare en helg med D, pimplar mystiskt te (sådant som ser ut som att man häller ner en miniatyrskog i tekoppen och som sedan sväller till en riktig) och inväntar eftermiddagsposten. Glömde skriva det, men min kamera har varit död (på grund av urladdning och jag hade slarvat bort laddaren så fick beställa en ny, true story) senaste veckan, så det bästa jag kan komma med är suddiga photobooth-bilder. Och tycker att de nya vinterskorna kan komma snart, mina so called hip-hop-dojjor har i stort sett möglat sönder som resultat av allt regnande.
Väldigt informativt inlägg det här. Men ska snart bege mig till tågstationen, wooooh.

P.S. Japp har äntligen hittat den där knälånga stickade orangea tröjan jag letat efter. Och nej, det är ett lakan som hänger över dörren, inte någon monstruös pensionärs underpants eller ett ihjälslaget spöke.

iamamiwhoami

Nog det mest konstiga/skrämmande/bästa jag sett idag.

Glaskupor//"I always wonder why birds choose to stay in the same place, when they can fly anywhere on earth. Then I ask myself the same question."


Så var lejonmanen tillbaka, efter bortskämt frisörbesök. Halv skoldag (diggar klassen, kommer mer om det senare) innebar inga läxor, så ägnade förmiddagen i sängen, kollade på The Man Who Cried (hyfsad) och tv-serier, kånkade ner all tvätt i spooky tvättstugan där jag möttes av extremt pratglada tanter, en som nästan anföll mig när jag kollade tvättider och utbrast "MEN DU KAN JU DELA MASKIN MED MIG?" och jag skakade leende på huvudet med uppspärrade ögon och hasade iväg med min påse till nästa rum, till tantens besvikelse.

Fick även tips om en perfekt hemsida så nu blir det till att teckna halva natten. Vet inte vart den här energin kommer ifrån men den är riktigt salongsfähig, för att använda ett helt malplacerat ord. Anyway.

(foto: Marlene och jag)

Liberty Statue//pärlgrå och "Nej jag har nog aldrig riktigt känt mig som någon som får sina ben förvandlade till tentakler."


Jag har mått så bra sista veckan. Det är knappt så jag vågar skriva det. Som att man rört vid Lyckan, försökt klappa den försiktigt medhårs och den spinner tillfredsställt utan att kräva något mer än små lätta beröringar. Har dragit mig bort från datorn, kurat ihop mig till en nöjd boll under täcket och inte gjort så mycket annat än att sniffa i hans hår och lyssna på varandras hjärtslag. Oh jeevs meevs vad fjolligt oseriöst det är att ägna en hel text åt att beskriva kärleksbjafs, men det är just vad vi hållit på med.
Och ätit Batmanpizza, spelat street fighter tills tummarna värker, åkt oändliga sträckor spårvagn bara för att köpa lite frukt och godis, varit på största studentkickoffen och fascinerats av Royal Republics karismatiske sångare, vandrat i köpcentrum utan något konkret mål, blandat ihop dag och natt och brottats om vem som ska göra frukost. Har själv knappt stått för någon matlagning. En bekväm lyx som nu tornat upp sig som ett vitaminkrävande monster i kylskåpet. Och likaså vakuumet av att inte längre vara två.

Men biter ihop. Har en massa kurser att blicka fram emot och kommer ha en hel del dötid; vilket ska ägnas åt allt jag varken lyckats hinna med i somras eller augusti. Det ska tecknas, skrivas, sys, pysslas och planteras och ska ta tag i det där WHAT-TO-DO-i-framtiden. Springa på informationsmöten och samla på mig blanketter. Mängder av film och tv-serier blir det också. (surprise, har blivit frälst med denna beroendeframkallande styggelse nu, men förvänta er inte att jag kommer sitta och glo på Scrubs, krävs mer än tristess för att det ska vara värt)
Försöker hålla huvudet över deppytan här serni. Hjälper ju inte att man älskar melankolisk musik och dras till filmer som slutar i tragedi.

Nu fungerar även internet och firar med lite poison och Jumbling Towers.

(foto: jag och D)

.


(text: flux capacitor, foto: alicia)

Vilddjur//mockasinprinsar och "I am so thirsty for the marvelous that only the marvelous has power over me."


Mistah D hade Kalas med stort K. (kan passa på att skryta lite extra, för er oupplysta, att min present var t-shirten han har på sig, tyska tuschpennor är att lita på)

Var en blandning av chokladmuffins, missbrukande av gitarrer, trappmatrix, gravidporr, sågspån, kramhögar, romhästar, steampunk-kök och tobakspussar. Det var som sagt hästtema så många av presenterna var något lustiga.

Och massor av graciös dans.

Alla var stilistiska.

Och poetiska.

Och manliga.

Och allmänt gos.

Magnifik helg. Har även börjat få ordning i vad som kommer vara min bostad tre år framöver. Från att vara ett ekande skrymsle är det nu riktigt hemrevligt, so to speak, bilder kommer senare då jag får tillbaka mitt internet (låna grannens är sådär lagom snällt) och jag inte drunknar i kursböcker.

(foto: Emilie och jag)